TERMENI ȘI CONDIȚII

Utilizarea site-ul www.insaterm.ro, inregistrarea unui cont sau trimiterea unui mesaj pe site-ul www.insaterm.ro, reprezinta acceptul dumneavoastra asupra Termenilor si Conditiilor din aceasta pagina si asupra prelucrarii datelor personale, conform Politicii de confidentialitate.

Va rugam sa cititi atent rubrica Politica de confidentialitate, unde va explicam “cum” si “de ce” prelucram date personale si care sunt drepturile dumneavoastra, in conformitate cu Regulamentul UE 679/2016. Pentru conţinutul complet al regulamentului, accesati website-ul: www.dataprotection.ro

 

Dreptul de proprietate a materialelor prezentate pe site

Continutul site-lui www.insaterm.ro, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt fie proprietatea exclusiva a S.C. Insaterm Total S.R.L., fie materiale asupra carora S.C. Insaterm Total S.R.L. detine drepturi de publicare de la partenerii sai.

Orice vizitator al site-lui www.insaterm.ro poate sesiza eventualele incalcari ale dreptului de proprietate la adresa de email office@insaterm.ro.

Utilizatorilor site-lui nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de S.C. Insaterm Total S.R.L., includerea oricarui Continut in afara Site-ului decat cu acordul scris expres al S.C. Insaterm Total S.R.L..

Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului acord.

Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea al S.C. Insaterm Total S.R.L. fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul acord.

 

 

Politica de confidențialitate

Începând cu data de 25 mai 2018,  intră în vigoare Regulamentul UE 679/2016, aplicabil tuturor statelor membre ale Uniunii Europene. Acesta este cunoscut și ca GDPR (General Data Protection Regulation) sau Regulamentul general privind protecția datelor personale. Pentru mai multe informaţii, accesaţi website-ul: www.dataprotection.ro.

S.C. Insaterm Total S.R.L. (proprietarul site-ului www.insaterm.ro) vă asigură că va administra, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dvs. ori o altă persoană.

Datele dumneavoastră personale ne ajută să ştim care vă sunt aşteptările şi nevoile privind produsele şi serviciile noastre, să ne imbunătăţim activitatea şi să vă ţinem la curent cu noutăţile din domeniu.

 

Datele personale prelucrate:

– Nume, prenume;

– Adresa de domiciliu şi/sau adresa de livrare;

– Număr de telefon, adresa de email;

– Detalii privind tranzacțiile efectuate (istoric produse achiziționate, prețuri, adrese de livrare);

– Detalii legate de traficul pe site și zona din care accesați site-ul nostru.

*Dacă nu sunteţi logat și nu plasaţi comenzi, nu colectăm datele de mai sus.

 

 

Scopurile prelucrarii datelor:

– intocmirea ofertei / onorarea comenzii / emiterea documentelor fiscale;

– atenţionări privind expirarea termenului de garanţie a produsului / expirarea termenului de valabilitate a serviciului achizitionat;

– urmărirea şi monitorizarea vânzărilor;

– reclamă, marketing şi publicitate;

– desfăşurarea serviciului de relaţii cu clienţii,

– servicii de comunicaţii electronice.

Destinatarul datelor personale: S.C. Insaterm Total S.R.L, in baza obligaţiilor ce îi revin pentru executarea comenzii dvs. sau pentru îndeplinirea celorlalte scopuri declarate mai sus, cu respectarea procedurilor specifice prelucrării datelor cu caracter personal.

*Nu oferim nicio informaţie personală către terţi, decât în măsura în care transmiterea acestor informaţii decurge din executarea comenzii şi se adresează doar instituţiilor competente legal sau atunci când acest lucru este solicitat de către parchet, poliţie, instanţe judecătoreşti sau alte organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Drepturile personale garantate:

  • dreptul la acces;
  • dreptul la rectificarea datelor;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate pe o prelucrare automată;
  • dreptul de a se opune prelucrării datelor personale;
  • dreptul la retragerea consimţământului*;
  • dreptul la stergerea datelor;
  • dreptul de a depune plângere şi de a se adresa gratuit justiţiei şi ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).

*Consimţământul nu poate fi retras cu privire la prelucrarea datelor necesare în derularea unui contract, în apărarea drepturilor vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice sau în alte cazuri prevăzute de lege.

Este necesar sa furnizaţi datele dumneavoastră in formularul de Creare Cont şi/sau formularul de Contact. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea înregistrarii unui cont sau de a trimite o solicitare.

Puteţi oricand să vă modificati consimtământul şi să vă exercitaţi oricare dintre drepturile privind protecţia datelor cu caracter personal, în baza unei simple cereri adresate catre S.C.Insaterm Total S.R.L. la adresa office@insaterm.ro.

Am luat toate măsurile ca datele dumneavoastră (nume, telefon, email, adresa, IP) să fie stocate cât mai în siguranţă posibil, în conformitate cu standardele industriei şi cu legislația română și europeană în vigoare.

Prin furnizarea datelor dumneavoastră în formularele din website şi o dată cu bifarea acceptului pentru Termeni şi Condiţii, vă daţi acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate de către www.insaterm.ro în vederea efectuării plăţii online, a întocmirii documentelor fiscale şi a livrării comenzilor; datele dumneavoastra de identificare (nume, adresa, telefon) vor fi transmise, după caz, doar procesatorului de plăţi electronice şi a companiei de transport.

Prin citirea Termenilor şi Conditiilor aţi luat la cunoştinţă faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege.

Pentru conţinutul complet al Regulamentului UE 679/2016, accesati website-ul: www.dataprotection.ro

 

S.C. Insaterm Total S.R.L. nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

 

Newsletter

Ocazional trimitem oferte promoţionale (maxim o trimitere/luna) doar acelor utilizatori care s-au înscris în sistemul nostru de ofertare (newsletter) sau au bifat acest lucru în procesul de comandă. In caz că nu mai doriţi primirea ofertelor noastre speciale, dezabonarea se poate realiza imediat urmărind instrucţiunile din fiecare email trimis sau trimiţând o cerere la: office@insaterm.ro.